Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Un locuitor din raionul Anenii Noi a încercat sa facă asta chiar la frontiera de stat

© Photo : Poliția de FrontierăPatrularea frontierei de stat - Poliția de Frontieră
Patrularea frontierei de stat - Poliția de Frontieră - Sputnik Moldova
Abonare
Polițiștii de frontieră au indisponibilizat un mijloc de transport în PTF Briceni.

CHIȘINĂU, 23 ian – Sputnik. Un locuitor al satului Țânțăreni, raionul Anenii Noi, a fost documentat de polițiștii de frontieră pentru uz de fals în acte.

Bărbatul a fost reținut pentru verificări suplimentare în punctul de trecere Briceni pe sensul de ieșire din țară pe 23 ianuarie 2019.

Таможенники - Sputnik Moldova
Societate
(FOTO) O femeie care venea din Germania i-a lăsat pe vameși fără cuvinte

Pentru autorizarea trecerii frontierei de stat la linia de control s-a prezentat un automobil de model „Audi A6 Avant” înregistrat de către autoritatea competentă a Italiei.

Conducătorul auto în vârstă de 38 de ani a fost supus controlului de nivelul doi în urma constatării unor nereguli asupra stiker-ului ce validează revizia tehnică a mașinii.

Polițiștii de frontieră au stabilit incorectitudinea aplicării reviziei tehnice pentru anul curent, cât și lipsa acesteia în ultimii patru ani.

Șoferul a declarat că nu este în cunoștință de cauză privind neregulile depistate întrucât a apelat la ajutorul unei persoane necunoscute pentru perfectarea documentelor necesare. Bărbatul deține mașina din 2016 și nu a avut nici o problemă până în prezent.

Au rămas cu gura căscată: Iată ce au descoperit vameșii moldoveni - Foto>>>

Astfel, mijlocul de transport a fost indisponibilizat în PTF Briceni, iar cetățeanul moldovean a făcut cale întoarsă de la frontieră.

Fluxul de știri
0