Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Ca în filme: Jefuit chiar de personalul localului

© Sputnik / Miroslav Rotarihoț
hoț 
 - Sputnik Moldova
Abonare
Un bărbat a fost bătut și jefuit de un individ care s-a oferit să-l ducă cu mașina acasă.

CHIȘINĂU, 23 ian - Sputnik. Un tânăr în vârstă de 20 ani, locuitor al Capitalei, a fost reţinut de ofițerii de investigații ai Inspectoratului de Poliţie Râșcani din cadrul Direcţiei de Poliţie al municipiului Chişinău, pentru că ar fi atacat un bărbat și l-ar fi deposedat de lănțișorul din aur.

Задержанный - Sputnik Moldova
Societate
Ca în anii 90: Jaf, răpire de persoane și înșelăciune

Inspectoratul de Poliție Râșcani fiost alertat în noaptea de 12 ianuarie de către un bărbat. Acesta le-a comunicat polițiștilor că a fost agresat și jefuit. La fața locului s-a deplasat grupa operativă a Inspectoratului de Poliție pentru documentarea cazului și stabilirea circumstanțelor. Bărbatul în vârstă de 33 ani, locuitor al comunei Stăuceni a comunicat forțelor de ordine că se afla într-un local din Capitală și căuta un taxi.

Un angajat al localului s-a apropiat de el și i-a comunicat că îl poate duce până la domiciliu. Ulterior, ajungând în comuna Stăuceni, în timp ce se aflau în automobil, individul i-a aplicat mai multe lovituri și i-a furat lanțișorul și cruciulița din aur. Astfel, individul i-a cauzat victimei vătămări corporale şi un prejudiciu material în sumă de 50 000 de lei.

În urma acțiunilor speciale întreprinse de ofițerii de investigații, individual a fost reținut. În cadrul acțiunilor procesual penale, suspectul și-a recunoscut vinovăția, acesta anterior fiind în vizorul Poliției.

Bănuitul a fost reţinut pe un termen de 72 de ore în izolatorul Direcţiei de Poliţie a municipiului Chişinău, fiind cercetat pentru infracțiunea de jaf, care prevede pedeapsă cu închisoare pe un termen de la 5 până la 7 ani.

Fluxul de știri
0