Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Crimă comisă cu o deosebită cruzime în Rezina: Victima a murit peste zece zile

© Sputnik / Алексей Даничев / Accesați arhiva multimediaInfractor, sculptură
Infractor, sculptură - Sputnik Moldova
Abonare
O crimă groaznică a fost comisă în raionul Rezine de către doi indivizi.

CHIȘINĂU, 23 ian – Sputnik. Un locuitor al raionului Rezina a fost condamnat la 10 ani privațiune de libertate pentru tâlhărie, comisă cu o deosebită cruzime, asupra unui bătrân în vârstă de 78 de ani.

Cazul a avut loc în pe 21 iulie 2018, în satul Gordineşti, raionul Rezina.

Ребенок - Sputnik Moldova
Societate
Crimă șocantă: Un bărbat din Făleşti şi-a violat fiica vitregă minoră

Potrivit procurorilor, inculpatul, împreună cu o persoană neidentificată, a pătruns în casa bătrânului. Indivizii au bătut crunt victima şi i-au cerut toţi banii. La refuzul bărbatului de a le da banii, agresorii i-au aplicat câteva lovituri cu o bâtă în regiunea capului, după care au sustras din casă 1200 de lei, părăsind locul infracţiunii.

Bătrânul a fost găsit încă în viaţă de către vecini, declarând ca l-a recunoscut pe unul dintre atacatori. Peste câteva ore inculpatul, în vârstă de 29 de ani, a fost reţinut şi până la sentinţă s-a aflat în arest preventiv. Individul este din aceeaşi localitate cu victima şi anterior a mai fost condamnat.

Băutura le-a luat mințile: Au bătut un om până la ultima suflare – Detalii>>>

Peste zece zile, bătrânul a decedat la spital. Potrivit Raportului de expertiză judiciară medico-legală, moartea victimei a survenit în rezultatul insuficienţei cardio–vasculare acute, iar între leziunile pricinuite de atacatori şi deces nu există legătură cauzală.

Sentinţa este cu drept de atac în modul stabilit de lege.

Fluxul de știri
0