Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Șoferul unui BMW, lăsat fără permis: Poliția nu va cruţa pe nimeni - Video

© Photo : Facebook / Poliția MoldoveiPoliția, drum înzăpezit
Poliția, drum înzăpezit - Sputnik Moldova
Abonare
Agenții de patrulare îi avertizează pe toți șoferii asupra acestui fenomen grav.

CHIȘINĂU, 21 ian - Sputnik. Se pare că nicio amendă, nicio pedeapsă pecuniară nu-i sperie pe moldoveni. Polițiștii anunță că șoferii continuă să încalce Regulamentul Circulației Rutiere, iar cel mai grav lucru este că aceștia urcă la volan în stare de ebrietate.

În doar trei zile au fost înregistrate peste 1300 de încălcări. 22 de șoferi au fost prinși în stare de ebrietate la volan, iar 766 au încălcat limita de viteză.

”Șoferii continuă să încalce Regulamentul Circulației Rutiere, dar cel mai grav să consume alcool la volan”, anunță oamenii legii într-un comunicat.

Unul dintre cele mai recente cazuri a fost înregistrat de un echipaj de patrulare, care se afla la intersecția bulevardului Mircea cel Bătrân cu strada Ginta Latină din Capitală. Ei au observat un automobil de marca BMW, care se deplasa haotic. Agenții de patrulare au constat că la volanul mașinii se afla un bărbat de 35 de ani. Fiind supus testului alcoolscopic, ei au stabilit că acesta avea 1,04 mg/l de alcool pur în aerul expirat.

Inspectorii de patrulare i-au ridicat permisul de conducere și l-au lipsit de dreptul de a conduce până la decizia finală a instanței de judecată. Totodată, el riscă să-i fie anulat dreptul de a conduce mijloace de transport, dar și o pedeapsă cu muncă neremunerată în folosul comunității de la 200 la 240 de ore.

Oamenii legii precizează că cei băuți la volan vor fi pedepsiți, iar dreptul de a conduce va putea fi redobândit abia după 4 ani după pronunțarea deciziei definitive a instanței, după susținerea examenului și după participarea la cursurile de instruire antialcool și antidrog.

Fluxul de știri
0