Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

A sărit de la etajul 11 şi a rămas viu: Prietenii au înregistrat imaginile video

© REUTERS / Peter NichollsСамый большой круизный лайнер Harmony of the Seas
Самый большой круизный лайнер Harmony of the Seas - Sputnik Moldova
Abonare
Unui turist din SUA i s-a interzis pe viață să mai călătorească pe vasul unei companii de croazieră, care operează cel mai mare vas de transport maritim din lume, după ce acesta a sărit în oceanul Atlantic de la etajul 11 al navei.

BUCUREŞTI, 21 ian – Sputnik, Doina Crainic. Nick Naydev nu va uita probabil niciodată călătoria sa cu Royal Caribbean, chiar dacă ar putea fi ultima pentru el.

În timpul călătoriei sale la bordul navei de croazieră „Symphony of the Seas”, cea mai mare navă de linie din lume, acest turist american a dorit să se distreze ... sărind în Oceanul Atlantic de la etajul 11 al vasului.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Full send

Публикация от Nick Naydev (@naydev91)

În înregistrearea video realizată de unul dintre prietenii săi, se vede cum bărbatul de 27 de ani urcă pe balconul cabinei sale și se aruncă în apă. Nu este surprinzător că secvența a făcut furori pe reţelele de socializare.

Cât despre protagonistul ei, a scăpat cu viață din această aventură, dar încă se plânge de dureri de spate și şezut, potrivit Fox News.

După ce a fost salvat, Nick Naydev și prietenii lui au fost chemați de serviciul de securitate al vasului pentru a li se transmite că Royal Caribbean nu le mai permite să călătorească cu acest vas de croazieră.

Fluxul de știri
0