Podcasturi
Comentariile experților, puncte de vedere în probleme de actualitate, opinii controversate – în podcasturile și emisiunile Sputnik Moldova

Viitorul sună promițător pentru interpreta Lina Berda: Tânăra a lansat două piese muzicale

© Sputnik / OsmatescoLina Berda
Lina Berda - Sputnik Moldova
Abonare
Lina Berda este un nume relativ nou în industria muzicii moldovenești, dar care pas cu pas își face numele auzit tot mai des pe piața muzicală din țara noastră.
Viitorul sună promițător pentru interpreta Lina Berda: Tânăra a lansat două piese muzicale

Lina Berda are un viitor promițător în lumea muzicii, iar startul este unul foarte reușit. În luna septembrie 2018, interpreta Lina Berda a lansat prima piesă "Omule cu drag de viață", împreună cu renumita orchestră a fraților Advahov. Textul piesei îi aparține, iar muzica este compusă de Arcadie Berda, soțul interpretei. Aceasta este o piesă de suflet, unde se cântă despre bucuria și plăcerea de a trăi.

"Nu mi-a fost greu să scriu despre bucuria de a trăi. Viața este frumoasă și trebuie trăită din plin fiecare clipă", susține interpreta.

A doua piesă recent lansată de către interpretă este "Fericită eu trăiesc", care este precum o carte de vizită a interpetei, deoarece este despre dragoste, familie și fericire.

Lina Berda și soțul ei sunt de nedespărțit atât pe scenă, cât și în viața de zi cu zi. Astfel, de mai mulți ani ei cântă și la diverse evenimente împreună. 

"Soțul îmi dă acel imbold și mă motivează să-mi urmez visele. Le vom trece pe toate împreună, cu capul sus, iar dacă vom cădea, ne vom ridica și vom merge înainte", a relatat ea.

Autor: Cristina Baș

Fluxul de știri
0