Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

O blondă focoasă s-a făcut de râs pe podium, în timpul unui show televizat

Abonare
S-a făcut de râs în fața întregii lumi: o prezentatoare blondă din Australia, cunoscută de altfel nu doar pe continent, dar și în întreaga lume, a rămas fără atunci când a ieșit pe podium în cadrul unui show televizat.

Momentul s-a dovedit a fi mai mult decât picant dat fiind că prezentatoarea, pe nume Courtney Act, nu avea lenjerie intimă, astfel că sute de spectatori din sală și sute de mii din fața ecranelor au văzut-o goală pușcă.

Vom preciza că prezentatoarea australiană Courtney Act participă la popularul reality show Celebrity Big Brother din Marea Britanie.

Tânăra prezentatoare a încercat să-și ascundă goliciunea, lucru care nu i-a prea reușit.

Mai mult utilizatori ai internetului au comentat acest fapt. Unii au înclinat să creadă că acest caz nu a fost unul întâmplător, ci o scenă bine regizată. În opinia lor, organizatorii show-ului ar fi planificat din start ca fusta să cadă de pe Courtney Act, iar aceasta să iasă pe podium fără lenjerie intimă pentru ca lumea să o vadă goală și să vorbească despre acest caz, crescând atât ratingul emisiunii, cât și al prezentatoarei care a apărut în public cu fundul gol.

Fluxul de știri
0