Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Ce a discutat Igor Dodon cu reprezentanții misiunii OSCE

© Photo : Igor DodonIgor Dodon și reprezentanții misiunii BIDDO OSCE
Igor Dodon și reprezentanții misiunii  BIDDO OSCE - Sputnik Moldova
Abonare
Președintele țării a discutat mai multe subiecte importante cu reprezentanții misiunii de monitorizare a alegerilor parlamentare din Moldova (BIDDO OSCE) - detalii.

CHIȘINĂU, 17 ian - Sputnik. Președintele Igor Dodon a avut o întrevedere cu reprezentanții misiunii de monitorizare a alegerilor parlamentare din Moldova (BIDDO OSCE), condusă de reprezentantul Ungariei, Mátyás Eörsi.

”Am discutat situația cu privire la alegerile parlamentare din Republica Moldova, precum și despre respectarea drepturilor etniilor de pe teritoriul țării noastre în acest proces”, a scris Dodon pe pagina sa de Facebook.

Totodată, el a subliniat necesitatea întreprinderii tuturor măsurilor necesare pentru ca drepturile minorităților etnice să fie respectate, astfel să asigurăm o conviețuire pașnică și bună înțelegere în societatea noastră.

În privința alegerilor parlamentare, șeful statului a precizat că interesul major al instituției prezidențiale cu privire la desfășurarea acestora în conformitate cu standardele internaționale pentru a fi format un Parlament legitim al Republicii Moldova.

Fluxul de știri
0