Podcasturi
Comentariile experților, puncte de vedere în probleme de actualitate, opinii controversate – în podcasturile și emisiunile Sputnik Moldova

În premieră, Teatrul Municipal de Păpuși "Guguță" va prezenta și spectacole pentru adulți

© Sputnik / Miroslav RotariCătălin Lungu și Gabriela Lungu
Cătălin Lungu și Gabriela Lungu  - Sputnik Moldova
Abonare
Începând cu data de 20 ianuarie, Teatrul Municipal de Păpuși "Guguță" pornește într-o nouă aventură. În premieră, pe scena teatrului vor fi prezentate și spectacole pentru adulți.
În premieră, Teatrul Municipal de Păpuși "Guguță" va prezenta și spectacole pentru adulți

În cadrul proiectului teatral pentru adulți, intitulat "nightGuguță", vor participa zece tineri actori, absolvenți ai Academiei de Muzică, Teatru și Arte Plastice din Capitală.

Actualmente, tinerii actori au pregătit trei spectacole, interpretate într-o abordare diferită și, în special, fără păpuși.

"Cele mai frumoase și mai interesante lucruri, în orice domeniu de altfel, se întâmplă în facultate ori în primii ani de după studenție, atunci când sângele fierbe. Suntem plini de idei, entuziasmați să pornim un proiect nou", a declarat tânărul actor Cătălin Lungu.

Astfel, primul spectacol, "Vicontele" de Eugen Ionesco, va fi jucat pe 20 ianuarie. Cel de-al doilea spectacol, "Omul pernă", cea mai cunoscută piesă a dramaturgului britanic contemporan Martin McDonaghva, fi prezentat pe 26 ianuarie. Mai mult decât atât, spectatorii sunt așteptați și la un spectacol coregrafic - "Himera".

"De mult timp mă gândeam la această idee, de a cuprinde și altă categorie de spectatori. Întotdeauna am fost adepta schimbărilor și de aceea consider că experimentele mereu sunt binevenite", a subliniat Gabriela Lungu, directorul Teatrului "Guguţă".

Prețul unui bilet va fi de 100 de lei.

Mai multe informații aflați din interviul audio atașat.

Autor: Cristina Baș

Fluxul de știri
0