Oameni in etate - Sputnik Moldova
Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Crater imens în centrul Capitalei: Iată din ce cauză s-a format - Foto

© Sputnik / Владимир ПолушатовGroapă
Groapă  - Sputnik Moldova
Urmăriți-ne pe
Yandex newsTelegram
Mai mulți șoferi și-au manifestat indignarea pe rețelele de socializare referitor la o groapă imensă apărută în centrul Capitalei.

CHIȘINĂU, 17 ian – Sputnik. O groapă imensă a apărut astăzi în centrul Capitalei, la intersecția străzilor Sciusev și Sfatul Țării. Craterul s-a format după ce o țeavă subterană s-a defectat.

Московский проспект, город Кишинев - Sputnik Moldova
Republica Moldova
Crater imens, de-ar putea să înghită un om, pe un trotuar din sectorul Râșcani – Foto

”Am cerut celor de la Apă-Canal ca groapa de pe strada Sfatul Țării să fie astupată în regim de urgență. I-am avertizat de mai multe ori pe directorii Apă-Canal și Termoelectrica despre necesitatea de a acoperi în timp util și calitativ porțiunile de drum, după modernizarea rețelelor inginerești. Anume aceste două întreprinderi au contracte cu agenții economici privind executarea acestor lucrări, dar constat cu regret că nu urmăresc finalizarea și calitatea reparațiilor”, a scris pe Facebook primarul interimar al Capitalei Ruslan Codreanu.

Acesta a mai precizat că astfel de probleme apar destul de des va solicita Direcției Transport să elaboreze un proiect de decizie ce stabilește penalități pentru agenții economici care nu execută corespunzător lucrările de restabilire a carosabilului după reparația rețelelor inginerești și să fie incluși într-o listă neagră. Documentul urmează să fie înaintat Consiliului Municipal spre aprobare.

Fluxul de știri
0