Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Un microbuz cu pasageri, implicat într-un grav accident rutier - Detalii

© Photo : IP HânceștiMicrobuz răsturnat
Microbuz răsturnat - Sputnik Moldova
Abonare
Mai multe persoane au fost transportate la spital după ce microbuzul în care se aflau a fost implicat într-un accident rutier.

CHIȘINĂU, 16 ian - Sputnik. Un microbuz plin cu pasageri de pe linia Chişinău - Cobîlea a fost implicat, în această dimineață, într-un accident rutier în apropiere de satul Chiperceni, raionul Orhei. Microbuzul a fost lovit de un automobil, şoferul căruia nu a adaptat viteza la condiţiile meteo, a derapat şi a lovit frontal microbuzul. 

În urma impactului, un pasager din autoturism în vârstă de 27 de ani care se afla pe bancheta din faţă şi doi pasageri din microbuz au avut nevoie de îngrijiri medicale şi au fost transportaţi la Spitalul din Orhei. Toţi au diverse fracturi, dar viaţa lor este în afara oricărui pericol. În momentul impactului în microbuz se aflau 14 pasageri. Potrivit oamenilor legii, şoferul care s-ar face vinovat de producerea accidentului are 35 de ani. Maşina pe care o conducea avea o roată echipată cu pneuri de vară. Pentru a scoate victima din autoturismul avariat, a fost nevoie de echipa de descarcerare.

Fluxul de știri
0