Podcasturi
Comentariile experților, puncte de vedere în probleme de actualitate, opinii controversate – în podcasturile și emisiunile Sputnik Moldova

Exclusiv: Ce surprize pregătesc membrii trupei Brio Sonores pentru fanii lor

© Sputnik / Miroslav RotariBrio Sonores
Brio Sonores - Sputnik Moldova
Abonare
În cadrul emisiunii "Intersecții", membrii trupei Brio Sonores au făcut dezvăluiri despre primul lor album de colinde, lansat în luna decembrie 2018, și au relatat despre planurile de creație pe care le au pentru acest an.
Exclusiv: Ce surprize pregătesc membrii trupei Brio Sonores pentru fanii săi

La inaugurarea Târgului de Crăciun din Capitală, trupa Brio Sonores a lansat primul album din cariera muzicală. Albumul cuprinde 12 colinde și o piesă de autor, care a fost desemnată drept imn al Târgului de Crăciun.

"Este primul nostru album și ne bucurăm foarte mult că a văzut în sfârșit lumina zilei, pentru că tare demult ne-am dorit și am așteptat acest moment. Ideea a venit spontan și într-un timp record, de doar trei săptămâni, am făcut acest CD", a spus unul dintre membrii trupei.

Băieții de la Brio Sonores au menționat că au ales să interpreteze colinde bine cunoscute în întreaga lume pentru ca publicul să cânte alături de ei și să poată trăi cu adevărat spiritul sărbătorilor de iarnă.

"Sunt colinde pe care le cunoaște lumea din copilărie, dar am adăugat și elemente noi. De fapt, acesta a fost scopul nostru, ca fiecare ascultător să le interpreteze împreună cu noi", au comunicat ei.

Și anul 2019 pare a fi unul promițător și plin de succes pentru membrii trupei Brio Sonores. Băieții au dezvăluit în exclusivitate că lucrează deja la un nou album și se pregătesc chiar și de un concert de excepție.

"Tindem să avem mai multe realizări în acest an, însă acest lucru depinde de noi, de productivitatea noastră și de cât de uniți vom fi", susțin ei.

Mai multe informații la acest subiect aflați din interviul audio atașat.

Autor: Cristina Baș

Fluxul de știri
0