Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Anul Familiei în Moldova: Iată când va fi lansat oficial - detalii

Abonare
Președintele Moldovei a anunțat când va fi lansat oficial Anul 2019 - Anul Familiei în Moldova.

CHIȘINĂU, 16 ian - Sputnik. Președintele Igor Dodon a anunțat că lansarea oficială a Anului Familiei în Moldova va avea loc la sfârșitul lunii ianuarie. Acestul lucru a fost decis recent în cadrul unei ședințe de lucru.

”În cadrul şedinţei am discutat despre rolul important pe care-l joacă familia în societatea noastră. În vederea desfășurării la nivel înalt a Anului Familiei, am constituit un grup de lucru care va elabora un plan de măsuri de susținere și promovare a instituției familiei, plan ce va include zeci de acțiuni cu caracter local și național”, a scris Dodon pe pagina sa de Facebook.

În cadrul Congresului Mondial al Familiei, șeful statului a declarat că viitorul oricărei ţări și prosperarea statului depind nu doar de situaţia economică, dar şi de starea generală a societăţii, de situaţia demografică și cea în care sunt crescuți și educați copiii noștri.

PS Ioan, Episcop de Soroca: Mă bucur mult că anul 2019 a fost declarat "Anul Familiei">>>

”Iată de ce - spune Dodon, vom depune toate eforturile, inclusiv prin politici de stat și inițiative sănătoase în vederea fortificării instituției familiei”.

Autoritățile publice centrale și locale sunt încurajate să desfășoare acțiuni consacrate Anului Familiei, iar reprezentanții mass-media să reflecte pe larg acțiunile care vor fi organizate.

Fluxul de știri
0