Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Kosaciov: Rusia nu cere de la APCE împuterniciri pentru participarea la sesiunea de iarnă

© Sputnik / Владимир Трефилов / Accesați arhiva multimediaKonstantin Kosaciov
Konstantin Kosaciov - Sputnik Moldova
Abonare
A fost luată decizia de a adoptata o declarație specială cu privire la situația ce ține de participarea Federației Ruse la lucrările APCE.

CHIȘINĂU, 15 ian – Sputnik. La ședința din 16 ianuarie, Consiliul Federației își va spune punctul de vedere cu privire la situației ce ține de participarea Federației Ruse la lucrările APCE. Delegația rusă nu va trimite documentele pentru participarea la sesiunea de iarnă a Adunării, a declarat marți pentru RIA Novosti președintele Comitetului Internațional al Consiliului Federației (CF), Konstantin Kosaciov.

„La ședința plenară de mâine, Consiliul Federației va examina declarația CF „Cu privire la situația ce ține de participarea Rusiei la Adunarea Parlamentară a Consiliului Europei”, a spus Kosaciov.

Acesta a adăugat că delegația Rusiei nu intenționează să trimită documentele pentru participarea la sesiunea de iarnă a APCE.

„Nu solicităm împuterniciri”, a spus senatorul.

Fluxul de știri
0