Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Individ tupeist: A făcut asta în mai multe instituții medicale din Chișinău - Video

© Sputnik / Юрий Абрамочкин / Accesați arhiva multimediaSpital - Imagine Simbol
Spital - Imagine Simbol - Sputnik Moldova
Abonare
Oamenii legii întreprind măsuri speciale de investigaţii în vederea stabilirii complicităţii individului în alte cazuri similare.

CHIȘINĂU, 15 ian – Sputnik. Un bărbat în vârstă de 38 ani din Chișinău, anterior judecat, a fost reţinut de ofiţerii de investigaţii din cadrul Direcţiei de Poliţie a Capitalei, suspectat de comiterea unui șir de furturi din instituțiile medicale.

Individul este suspectat de cel puţin nouă cazuri de furt din instituţiile medicale amplasate în sectorul Centru.

Таможня - Sputnik Moldova
Societate
(FOTO) Moldoveanul tupeist care i-a uimit chiar și pe vameși

Profitând de absenţa pacienţilor din saloane şi a medicilor din birou, bărbatul intra şi fura bani şi bunuri. Cinci furturi au avut loc la Institutul Oncologic, trei din Spitalul Clinic Municipal pentru Copii.

Din Spitalul Clinic municipal pentru copii, suspectul a sustras furat telefoane mobile ale pacienţilor, iar din biroul medicului - mijloace băneşti, cauzând victimelor un prejudiciu de peste 50 de mii de lei.

Cel mai recent caz a avut loc în incinta Institutului Oncologic din Capitală. Bărbatul a pătruns într-un birou din cadrul instituției, prin acces liber, de unde a furat din dulap un telefon mobil, valoarea căruia a fost estimată la peste 5900 de lei.

Individul comercializa bunurile sustrase la pieţele din municipiul Chișinău.

Suspectul a fost reţinut pentru 72 de ore. Dacă va fi găsit vinovat, el riscă amendă în mărime de la 32500 la 67500 de lei sau muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 180 până la 240 de ore, sau privațiune de libertate pe un termen de până la patru ani.

Fluxul de știri
0