Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

A cerut obiecte din aur de la o femeie, amenințând-o cu publicarea unor poze intime

© Sputnik / Мирослав РотарьCătușe - Imagine Simbol
Cătușe - Imagine Simbol - Sputnik Moldova
Abonare
Oamenii legii au reținut un bărbat din raionul Călărași, care anterior a fost condamnat pentru huliganism în Italia.

CHIȘINĂU, 14 ian – Sputnik. Procurorii PCCOCS, în comun cu ofițerii IGP, au reținut un bărbat în vârstă de 30 de ani, care ar fi șantajat o femeie, cerând de la aceasta mai multe articole din aur.

Potrivit oamenilor legii, bărbatul a intrând în posesia unor poze cu caracter intim ale femeii, prin intermediul aplicației telefonice „Viber”. Ulterior, el a cerut să-i fie transmise mai multe bijuterii din aur, care îi aparțineau victimei, amenințând-o pe aceasta că va face publice înregistrările defăimătoare.

Arest - Sputnik Moldova
Societate
Bani obținuți prin șantaj: Iată ce grozăvii făcea o grupare criminală

Învinuitul, sub un pretext inventat, bărbatul l-a trimis la întâlnirea cu victima pe un amic de al său, spunându-i că trebuie să primească o datorie.

Astfel, intermediarul a fost prins în flagrant în momentul primirii bunurilor estorcate. Bărbatul a făcut declarații cu privire la adevăratul făptuitor, acesta din urmă fiind reținut în aceeași zi.

Autorul crimei este originar din satul Sadova, raionul Călărași, anterior fiind condamnat în Italia pentru acțiuni huliganice.

De asemenea, au fost supuse verificărilor de rigoare informațiile cu privire la implicarea suspectului în comiterea furturilor pe teritoriul țărilor UE, precum și în săvârșirea unui act de huliganism într-o stație „PECO” din orașul Călărași, unde au fost maltratați și frezați cu forța doi tineri.

A șantajat-o și a obligat-o să se prostitueze pentru a returna o datorie inexistentă>>>

Învinuitul a fost plasat în arest preventiv pentru 30 de zile. Dacă va fi găsit vinovat, suspectul riscă privațiune de libertate de la șase și până la zece ani.

Fluxul de știri
0