Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Cruzime fără margini: Ce i-a făcut concubinei sale un individ din Nisporeni

CC0 / Pixabay / PublicDomainPictures / Pumn - Imagine Simbol
Pumn - Imagine Simbol - Sputnik Moldova
Abonare
Bărbatul a mai fost în conflict cu legea, fiind anterior condamnat pentru acţiuni similare. 

CHIȘINĂU, 14 ian – Sputnik. Un locuitor al raionului Nisporeni, în vârstă de 31 de ani, a fost condamnat la 6 ani şi 5 luni de detenţie pentru violenţă comisă în privinţa concubinei sale.

Cazul a avut loc în aprilie 2018. Inculpatul a venit acasă dimineaţa, şi-a trezit concubina cu care se aflau în relaţii ostile şi a început să o lovească crunt cu pumnii şi picioarele până când aceasta a leşinat.

Primaria Municipiului Pitesti - Sputnik Moldova
Societate
Caz greu de imaginat: A fost snopit în bătaie pentru 50 de lei

Individul a stropit-o cu apă și a continuat să o lovească. Având dureri insuportabile, victima l-a rugat pe bărbat să cheme ambulanţa, însă acesta a refuzat.

Femeia a fost salvată datorită vecinilor care au chemat medicii, victima fiind internată în stare gravă la spital, unde i-a fost acordat ajutorul necesar.

Cei doi locuiau împreună de patru ani şi aveau doi copii minori. Bărbatul a mai fost în conflict cu legea, fiind anterior condamnat pentru acţiuni similare

Sentinţa este cu drept de atac în condiţiile legii.

Fluxul de știri
0