Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Ruslan Codreanu: Va ninge cu amenzi pentru cei ce nu se vor conforma

© SputnikRuslan Codreanu
Ruslan Codreanu - Sputnik Moldova
Abonare
Agenții economici riscă să fie amendați în cazul în care aceștia nu vor curăți zăpada din preajma sediilor în care își desfășoară activitatea.

CHIȘINĂU, 14 ian – Sputnik. Agenții economici care nu și-au curățit curțile de zăpadă vor fi amendați de reprezentanții administrației primăriei. Cel puțin asta afirmă primarul interimar al Capitalei, Ruslan Codreanu.

Ela declarat că toți agenții economici din Capitală au fost atenționați referitor la curățirea de zăpadă a terenului adiacent sediilor unde își desfășoară activitatea, însă puțini au fost cei care s-au conformat .

”Încă de vineri agenții economici au fost înștiințați că trebuie să curețe curțile. Unii au răspuns apelului nostru, iar alții nu. Cei care nu s-au conformat vor fi amendați de la 200 până la 600 de lei”, a declarat primarul interimar Ruslan Codreanu.

Noul an începe cu restricții: De astăzi, moldovenii nu mai pot folosi acest produs>>>

Reprezentanții primăriei i-au atenționat și pe administratorii blocurilor de locuit să dea jos zăpada și țurțurii de pe acoperișuri. În cazul în care vor avea nevoie de ustensile pot apela la Întreprinderea Municipală ”Spații Verzi”. Cei care nu vor realiza aceste lucrări riscă amenzi de până la 600 de lei.

Fluxul de știri
0