Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Liliana Prado Cazac: De la o carieră de mamă la o carieră de succes

© Sputnik / OsmatescoLiliana Prado
Liliana Prado - Sputnik Moldova
Abonare
O mamă bună le reușește pe toate: să nască mai mulți copii, să-i educe și să-și construiască o carieră de succes. Este și cazul Lilianei Prado Cazac, o mamă și o interpretă demnă de tot respectul.
Liliana Prado Cazac: De la o carieră de mamă la o carieră de succes

Liliana Prado Cazac a crește și educă patru copii: trei băieți și o fată. Artista și-a dedicat zece ani din viață pentru a le cultiva copiilor săi valori precum onestitatea, curajul, toleranța, cinstea, bunătatea și respectul.

Interpreta a dezvăluit în cadrul emisiunii "Sputnik Matinal" că a depus un efort enorm pentru a le pune o bază puternică și nu regretă nici o clipă petrecută alături de copiii săi.

"Este complicat să-i crești și să-i educi corect, să-i înveți ce este bine și ce este rău, să le fii mereu alături, dar astăzi sunt mândră de rezultatele lor și de educația pe care le-am oferit-o", a spus interpreta.

Liliana Prado a avut curajul, după zece ani, să-și demonstreze că este o femeie puternică și poate avea și o carieră de succes, pe lângă rolul minunat de mamă.

"Uneori, când privesc în urmă, realizez că nu am avut suficient timp pentru mine. În același timp, înțeleg că fiecare minut consacrat copiilor mei a fost foarte importantă și nu regret nici o secundă pe care le-am dedicat-o. Pentru mine este o mândrie că am avut puterea aceasta să rezist atâția ani, iar acum să am succese și pe plan profesional. Copiii mă susțin și îmi sunt mereu alături atunci când am și momente mai dificile în viață", a povestit ea.

Care este cea mai importantă regulă în educația unui copil, în viziunea Lilianei Prado, aflați din interviul audio atașat.

Autor: Cristina Baș

Fluxul de știri
0