Podcasturi
Comentariile experților, puncte de vedere în probleme de actualitate, opinii controversate – în podcasturile și emisiunile Sputnik Moldova

Horoscop 2019: Mercur retrograd afectează toate zodiile

© Sputnik / OsmatescoSergiu Sumcă
Sergiu Sumcă - Sputnik Moldova
Abonare
Mersul retrograd al planetelor are o însemnătate aparte în astrologie, acesta este un semnal de alarmă pentru fiecare dintre noi să mai privească puțin înapoi.
Horoscop 2019. Mercur, retrograd. Datele pe care nu trebuie să le uiți

Mersul retrograd al planetelor nu are cele mai bune efecte, pentru că aduce obstacole, întârzieri, întoarceri din drum, blocaje, pentru depășirea cărora trebuie să depunem eforturi mai mari ca de obicei. Importante sunt mai ales retrogradările planetelor personale – Mercur, Venus Marte.

În comparație cu acele cinci perioade ale anului 2018, Mercurul va fi retrogradat în anul 2019 de trei ori:

Din 4 până pe 29 martie.

Din 7 iulie până pe 2 august.

Din 31 octombrie până pe 20 noiembrie.

În cadrul emisiunii "Sputnik Matinal", astrologul Sergiu Sumcă a venit cu recomandări de care ar trebui să ținem cont în aceste perioade:

"Nimic nou nu trebuie început, pentru că tot ce este conceput în mercur retrograd nu are sorți de izbândă. Evitați călătoriile de lungă durată, deoarece pot fi rețineri, întârzieri, probleme cu biletele, situații imprevizibile. Cei care întocmesc acte trebuie să fie foarte atenți, pentru că se pot comite greșeli din imprudență. Nu se recomandă să vă mutați locul de trai sau să închiriați spații locative, pentru că sunt posibile obstacole și amăgeli. Nu cumpărați mărfuri costisitoare: seturi de mobilă, tehnică electronică sau mașini, deoarece se pot depista peste un timp defecte. Nu luați bani cu împrumut și nu mizați pe oamenii cu care faceți cunoștință în această perioadă. Totodată, nu se recomandă oficierea căsătoriilor", a subliniat astrologul Sergiu Sumcă.

Plantele Venus si Marte nu sunt retrograde în 2019.

Mai multe informații aflați din interviul audio atașat.

Autor: Cristina Baș

Fluxul de știri
0