Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

De parcă gheața și zăpada de pe șosele nu e de ajuns: Capcana de pe Negruzzi – Foto, Video

© Sputnik / Miroslav RotariЗима
Зима  - Sputnik Moldova
Abonare
Orice șofer poate ajunge cu mașina în această capcană din bulevardul Negruzzi din Capitală, mai ales acum când străzile sunt pline de zăpadă și gheață.

CHIȘINĂU, 11 ian – Sputnik. O gură de canalizare fără capac în buricul târgului Chișinăului – acest caz a fost raportat de către internauți pe Facebook, chiar în această dimineață, când condițiile de deplasare pe străzile municipiului sunt extrem de dificile din cauza zăpezii. Este vorba de bulevardul Negruzzi pe sensul dinspre Hotelul Cosmos spre Academia de Științe, sectorul centrul al Capitalei.

Gura de canalizare fără capac este atât de mare și de adâncă încât prezintă pericole reale atât pentru automobilele, care ar putea să ajungă cu roata în gaură și să provoace un accident îngrozitor; cât și pentru pietoni, care s-ar putea prăbuși în ea, cu consecințe îngrozitoare.

Internautul Ghenadie Vaculovschi scrie că acum câteva zile participanții la trafic erau atenționați – niște crengi aruncate în ea - că acolo este acea gură de canalizare, acum însă nu mai este nici un semn de avertizare.

Între timp, unii internauți au scris că problema ar fi fost remediată de drumari.

Vom menționa că astăzi s-a circulat și se circulă cu dificultate pe mai toate străzile din Capitală. Iată care este situația pe strada Alecu Russo, segmentul dintre intersecția cu strada Sadoveanu și Dimo.

Fluxul de știri
0