Podcasturi
Comentariile experților, puncte de vedere în probleme de actualitate, opinii controversate – în podcasturile și emisiunile Sputnik Moldova

Viorellya Lesnic și-a lansat prima piesă: Visele devin realitate atunci când credem în ele

© Sputnik / Miroslav RotariViorellya Lesnic
Viorellya Lesnic - Sputnik Moldova
Abonare
Viorellya Lesnic, o tânără în vârstă de 17 ani din Briceni, și-a lansat prima piesă, intitulată "Dezvăluie-mi Universul".
Viorellya Lesnic și-a lansat prima piesă: Visele devin realitate atunci când credem în ele

Viorellya Lesnic este o tânără talentată îndrăgostită de muzică și de tot ce este frumos. Muzica a devenit parte din viața ei, iar succesul se datorează muncii, perseverenței și ambiției sale.

De mică îi plăcea să cânte și visa să-și construiască o carieră muzicală, iar de curând Viorellya și-a văzut visul împlinit, lansând prima sa piesă, a cărei text și linie melodică îi aparțin.

"Piesa "Dezvăluie-mi Universul" am scris-o în aceasta vară. Ideea a apărut dintr-o carte din literatura universală, unde am întâlnit cuvintele: "Își dezvăluie universul". M-a captivat această sintagmă, care a devenit sursa mea de inspirație", a dezvăluit tânăra interpretă.

În cadrul emisiunii Sputnik Matinal, Viorellya Lesnic a relatat și despre mesajul piesei.

"Întâlnind oameni, atragem atenția la calitățile fizice, care ne pot minți cumva, dar uităm că trebuie dezvăluită și lumea cea interioară, care trăiește în fiecare din noi. Frumusețea din interior are cea mai mare valoare", a menționat Viorellya.

Mai multe informații aflați din interviul audio atașat.

Autor: Cristina Baș

Fluxul de știri
0