Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Sputnik.md, cel mai accesat site din Moldova în lunile octombrie și noiembrie 2018

© Sputnik / Miroslav RotariMicrofon
Microfon - Sputnik Moldova
Abonare
Potrivit clasamentului Liveinternet, la categoria „Știri și mass-media", Agenția de Presă și Radio Sputnik Moldova a înregistrat în decurs de două luni 583 410 de utilizatori unici.

CHIȘINĂU, 10 ian –Sputnik. Potrivit măsurătorilor de audiență ale site-urilor efectuate de Liveinternet, portalul Agenției de știri și radio Sputnik Moldova a fost cel mai accesat portal din Moldova la categoria "Știri și mass-media", devansând astfel de lideri ai pieței de internet cum ar fi protv.md, noi.md, unimedia.md și diez.md.

Potrivit clasamentului, portalul agenției a fost vizitat în octombrie 2018 de 293 858 de utilizatori unici de internet și în noiembrie - de 289 552. Ratingul Liveinternet al celor mai populare resurse pe Internet se constituie în regim on-line și se bazează pe monitorizarea utilizatorilor unici din țară.

Agenția Sputnik.md include un portal informațional în limbile rusă și română, studio de radio și un centru de presă multimedia performant.

În octombrie, Sputnik a fost cel mai accesat site din Moldova>>>

Sputnik Moldova este parte a unei agenţii de presă şi radio cu filiale multimedia în zeci de țări ale lumii. Sputnik dispune de site-uri în peste 30 de limbi, emisie radio digitală și analogică, aplicații mobile și conturi pe rețelele de socializare. Abonații Sputnik beneficiază 24 de ore din 24 de știri în limbile engleză, română, rusă, arabă, spaniolă și chineză.

Fluxul de știri
0