Podcasturi
Comentariile experților, puncte de vedere în probleme de actualitate, opinii controversate – în podcasturile și emisiunile Sputnik Moldova

Filarmonica Națională te invită la spectacol: Programul pentru luna ianuarie 2019

© Sputnik / OsmatescoMarian Stârcea
Marian Stârcea - Sputnik Moldova
Abonare
Luna ianuarie este o perioadă plină de evenimente culturale la Filarmonica Națională "Serghei Lunchevici".
Filarmonica Națională te invită la spectacole: Programul pentru luna ianuarie 2019

În cadrul emisiunii "Sputnik Matinal", directorul artistic al Filarmonicii Naționale "Serghei Lunchevici", Marian Stârcea, a oferit mai multe detalii despre programul spectacolelor din luna ianuarie 2019.

Astfel, startul evenimentelor culturale se va da pe 10 ianuarie, ora 18:00, un concert de excepție cu solista din Serbia Ljubica Vranes, Capela Corală Academică "Doina" și corul de copii al Teatrului Național de Operă și Balet "Maria Bieșu".

Pe 15 ianuarie, ora 18.30, spectatorii vor fi delectați cu melodii de relaxare la flaut și pian.

Pe 23 și 25 ianuarie, în luna sărbătorilor de iarnă, Filarmonica Națională vine în dar cu un spectacol pentru copiii de toate vârstele: "Spărgătorul de nuci".

"Protagoniștii spectacolului vor fi tinerii artiști, care vor crea o atmosferă neobișnuită acestei capodopere a culturii universale. Probabil acesta este mai interesant spectacol cu ocazia sărbătorilor de iarnă, atât pentru copii, cât și pentru adulți", a menționat directorul artistic al Filarmonicii Naționale, Marian Stârcea.

Informații despre alte evenimente speciale în cadrul spectacolelor organizate la Filarmonica Națională "Serghei Lunchevici" aflați din interviul audio atașat.

Autor: Cristina Baș

Fluxul de știri
0