Пожар - Sputnik Moldova
Accidente
Sputnik Moldova vă prezintă operativ informații despre accidente, incendii și alte întâmplări care se produc în țară. Urmăriți portalul nostru pentru a afla primii știri de ultimă oră.

Detalii cu privire accidentului de la Bozieni: Un copil de 12 ani a murit la reanimare

© Photo : Facebook / Inspectoratul Național de Patrulare al IGPДТП на трассе Хынчешты - Чимишлия
ДТП на трассе Хынчешты - Чимишлия - Sputnik Moldova
Abonare
Din păcate, una dinte victimele accidentului care s-a produs astăzi la intrarea în satul Bozieni, raionul Hâncești, a murit ulterior la spital

CHIȘINĂU, 6 ian – Sputnik. Poliția informează că un minor de 12 ani, care se află în calitate de pasager în microbuzul implicat într-un grav accident de circulație, a decedat în secția reanimare. Mama acestuia se află și ea în stare gravă la reanimare

În total, zece persoane au fost traumatizate, fiind transportate la spitalul din raionul Hâncești, dintre care trei cu traumatisme grave.

Amintim că accident cu implicarea unui microbuz de pe ruta Gura Galbenei – Chișinău s-a produs duminică, în jurul orei 12:00.

Nenorocirea a avut loc pe șoseaua Hâncești - Cimișlia, la intrarea în satul Bozieni. Șoferul microbuzului nu a adaptat viteza la condițiile climaterice și a pierdut controlul asupra mijlocului de transport care a derapat și a ieșit de pe carosabil, ciocnindu-se violent într-un copac.

Poliția a precizat că la volanul mașinii se afla un bărbat de 61 de ani, iar pneurile automobilului erau de iarnă, doar că cele din spate erau foarte uzate.

Fluxul de știri
0