Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Mesaj de felicitare al Mitropolitului Vladimir la sărbătoarea Naşterii Domnului

© Sputnik / Мирослав Ротарькафедральный собор Митрополит ВЛАДИМИР
кафедральный собор Митрополит ВЛАДИМИР  - Sputnik Moldova
Abonare
Mitropolitul Chişinăului şi al Întregii Moldove, ÎPS Vladimir, le-a dorit tuturor creştinilor pace şi linişte interioară, bucurii şi frumoase împliniri.

CHIŞINĂU, 6 ian – Sputnik. În ajunul prăznuirii Naşterii Domnului, Mitropolitul Chişinăului şi al Întregii Moldove, ÎPS Vladimir, le-a adresat un cuvânt de felicitare locuitorilor Moldovei.

„Cântarea îngerească a oștilor cerești, care au binevestit nașterea Mântuitorului în lume, răsună și astăzi în Biserica noastră, încălzindu-ne sufletele, întărindu-ne în credință și sădind adânc în inimile noastre adevărul: ”Că bun este Domnul; în veac este mila Lui şi din neam în neam adevărul Lui!”, a menţionat Mitropolitul în mesajul pastoral.

Tatiana Badan - Sputnik Moldova
Obiceiurile de iarnă, promovate și păstrate în sudul Moldovei

Întâistătătorul Bisericii Ortodoxe din Moldova le-a dorit conducătorilor țării înțelepciune şi frică de Dumnezeu, tinerilor – apropiere de Pruncul Hristos şi dreaptă cultivare educațională, concetățenilor plecați în afara ţării – răbdare şi statornicie în păstrarea credinței şi valorilor primite de acasă şi tuturor creștinilor – pace şi luminare interioară, bucurii şi frumoase împliniri.

Adevărul Domnului trebuie vestit din neam în neam, mai ales în societatea noastră, care tot mai mult este pusă în fața ispitei mari de a-L considera ca fiind inactual și distonant pentru civilizația modernă. Cu mult curaj și discernământ duhovnicesc trebuie să trăim în aceste ”zile rele și viclene”, ca să nu cădem din Adevăr în neadevăr, adică în minciună, care caută să ne înșele cu pseudo-sărbători și pseudo-valori”, a îndemnat Mitropolitul Vladimir.

Fluxul de știri
0