Podcasturi
Comentariile experților, puncte de vedere în probleme de actualitate, opinii controversate – în podcasturile și emisiunile Sputnik Moldova

Fotograful Nata Eftene pregătește o expoziție inedită. Iată cine sunt protagoniștii

© Sputnik / OsmatescoNata Eftene
Nata Eftene - Sputnik Moldova
Abonare
Fotograful Nata Eftene a vorbit, în cadrul emisiunii ”Sputnik matinal”, despre un proiect fotografic inedit în care sunt implicați dirijori vestiți din țară și de peste hotare.
Fotograful Nata Eftene pregătește o expoziție inedită. Iată cine sunt protagoniștii

Emoțiile exprimate în timpul spectacolelor, de mai mulți dirijori renumiți, au fost surprinse de  Nata Aftene. Imaginile inedite vor fi prezentate publicului în primăvara anului 2019, când fotograful își va finaliza proiectul.

”Am fotografiat opt dirijori, în timpul spectacolelor. Am surprins emoțiile lor, care sunt fascinante. Au un comportament dezlănțuit pe scenă. L-am fotografiat pe Misha Katz. Atâtea emoții debordează acest om încât aș putea să fac o expoziție doar cu fotografiile lui. Trebuie să fotografiez încă doi dirijori renumiți. În total, expoziția va prezenta trăirile a zece dirijori”, a relatat Nata Eftene.

De asemenea, Nata Eftene pregătește un proiect fotografic retro. Protagonistele vor juca rolul actrițelor din Hollywood, din anii 1930-1940.

”Vor fi imagini alb-negru. Am făcut deja o ședință fotografică cu două tinere. Analizăm doleanțele fetelor care vor participa în cadrul proiectului, cum va fi vestimentația, machiajul”, a precizat Nata Eftene.

Tot în 2019, Nata Eftene planifică să facă fotografii nud cu femei.

”Vreau un proiect cu femei dezbrăcate în totalmente. Nu voi dezbrăca femeia brutal. Vor fi vizibile formele frumoase, prin lumini, umbre. De ce? Este frumos!”, a menționat Nata Eftene.

Cât de greu este realizarea unei sesiuni fotografice cu femei nud, aflați din interviu.

Autor: Maria Dimineț

 

Fluxul de știri
0