Пожар - Sputnik Moldova
Accidente
Sputnik Moldova vă prezintă operativ informații despre accidente, incendii și alte întâmplări care se produc în țară. Urmăriți portalul nostru pentru a afla primii știri de ultimă oră.

Ninsoarea face primele victime: Accident grav la Hâncești - Foto

Abonare
Un microbuz cu pasageri a derapat și s-a izbit violent de un copac.

CHIȘINĂU, 6 ian – Sputnik. Un accident cu implicarea unui microbuz de pe ruta Gura Galbenei – Chișinău s-a produs duminică, în jurul orei 12:00. Patru persoane au fost traumatizate.

Accidentul a avut loc pe șoseaua Hâncești - Cimișlia, la intrarea în satul Bozieni. Șoferul microbuzului nu a adaptat viteza la condițiile climaterice și a pierdut controlul asupra mijlocului de transport care a derapat și a ieșit de pe carosabil, ciocnindu-se violent într-un copac.

”La volanul mașinii se afla un bărbat de 61 de ani, iar pneurile automobilului sunt de iarnă, doar că cele din spate sunt uzate”, informează Inspectoratul Național de Patrulare.

În urma impactului, patru pasageri au fost preluați de ambulanța și transportați la Spitalul raional cu diverse traumatisme.

Inspectorii de patrulare atenţionează că din cauza ninsorii starea drumurilor se poate înrăutăţi brusc astfel că șoferii trebuie să manifeste maximum de prudență atunci când pornesc la drum.

Fluxul de știri
0