Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Interviu cu singurul tânăr din Moldova care a învățat la Academia Cinematografică din SUA

© Sputnik / OsmatescoGhenadie Moroșanu
Ghenadie Moroșanu - Sputnik Moldova
Abonare
Ghenadie Moroşanu este un tânăr din Republica Moldova care a ajuns în cetatea filmului, gata să cucerească marele ecrane.
Interviu cu singurul tânăr din Moldova, care a învățat la Academia Cinematografică din SUA

Ghenadie Moroșanu este singurul tânăr de la noi care a reușit să învețe la Academia Cinematografică din Los Angeles, SUA. El a reușit să joace diverse roluri în mai multe filme, a fost producătorul mai multor pelicule de scurt și lung metraj și s-a implicat în multe proiecte.

Încă de când era adolescent, Ghenadie Moroșanu a simțit o pasiune pentru tot ce înseamnă artă.

"De la vârsta de 15 ani s-a aprins focarul în mine pentru cinematografie, actorie, regie și producere. La acea vârstă deja eram dansator, cântam și de atunci mi-am creat gustul de scenă. Pe parcurs tot ce făceam era în tandem cu arta", a relatat tânărul.

Ghenadie a obținut succese remarcabile grației eforturilor depuse zilnic pentru împlinirea visurilor sale, iar calitățile pe care le are l-au ajutat să ajungă la rezultate remarcabile.

"Atâta timp cât sunt activ și țin legătura cu arta și cultura, voi merge înainte. Pentru mine este unul dintre cele mai puternice mesaje care pot să-l redau. Dacă am un scop, merg înainte", a adăugat Ghenadie Moroșanu.

Mai multe detalii aflați din interviul audio atașat.

Autor: Cristina Baș

Fluxul de știri
0