Пожар - Sputnik Moldova
Accidente
Sputnik Moldova vă prezintă operativ informații despre accidente, incendii și alte întâmplări care se produc în țară. Urmăriți portalul nostru pentru a afla primii știri de ultimă oră.

Două accidente îngrozitoare în Chișinău: O femeie și-a pierdut viața

© SputnikAccident în Chișinău
Accident în Chișinău - Sputnik Moldova
Abonare
Noapte de coșmar în Capitală – o persoană a murit în urma unui accident, iar câteva automobile au fost făcute zob.

CHIȘINĂU, 5 ian – Sputnik. Un accident produs în această noapte în sectorul Botanica al Capitalei s-a soldat cu decesul unei femei. Aceasta a fost lovită de un Nissan.

Accident rutier în raionul Hâncești - Sputnik Moldova
Societate
Accident îngrozitor, în Capitală: Cadavre pe asfalt, mașini contorsionate - Foto

Tragedia a avut loc pe strada Grădina Botanică. Inspectorii de patrulare au constatat că femeia a traversat strada într-un loc nepermis. Şoferul automobilului, care circula cu viteză excesivă, nu a reuşit să frâneze la timp. Acesta a fost reţinut pentru investigarea tuturor circumstanţelor producerii accidentului, scrie presa locală.

Un alt accident s-a produs în noaptea de vineri spre sâmbătă la intersecţia bulevardului  Ștefan cel Mare cu strada Ciuflea. În preajma clădirii părăsite a fostului hotel „Naţional” s-au ciocnit trei automobile.

Şoferul unui „Volvo” a intrat în viteză într-o parcare, unde a lovit două maşini – un "Mercedes" şi o "Toyota Prius". În urma impactului puternic, automobilul "Volvo" s-a răsturnat. Din fericire, şoferul nu a avut de suferit. Martorii oculari au afirmat că acesta ar fi adormit la volan.

Fluxul de știri
0