Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Au fost identificate toate victimele exploziei din Magnitogorsk

© Photo : Пресс-служба МЧС РФ / Accesați arhiva multimediaSituația în Magnitogorsk în legătură cu prăbușirea scării unui bloc locativ
Situația în Magnitogorsk în legătură cu prăbușirea scării unui bloc locativ - Sputnik Moldova
Abonare
Potrivit datelor serviciului de presă al guvernatorului regiunii Celiabinsk, locul unde s-a produs tragedia a început vineri să fie împrejmuit de un gard pentru șantier.

CHIȘINĂU, 4 ian – Sputnik. Toate cadavrele scoase de sub dărâmături în urma exploziei cauzate de o scurgere de gaze într-un bloc locativ din Magnitogorsk au fost identificate, a comunicat prim-viceministrul Situațiilor de Urgență, Aleksandr Ciuprian.

доступ запрещен полиция - Sputnik Moldova
Societate
Situație excepțională la Căușeni: O nouă explozie provocată de o scurgere de gaz

A fost identificată ultima victimă, a 39-a, o femeie.

Potrivit datelor serviciului de presă al guvernatorului regiunii Celiabinsk, vineri, locul unde s-a produs tragedia a început să fie împrejmuit de un gard pentru șantier.

În afară de aceasta, vineri guvernatorul regiunii, Boris Dubrovski, adjunctul acestuia Evgheni Redin, reprezentanți ai autorităților din Magnitogorsk și ai Ministerului Situațiilor de Urgență au păstrat un minut de reculegere în memoria victimelor exploziei din blocul locativ.

În Magnitogorsk, în urma deflagrației provocată de o scurgere de gaze, s-a prăbușit una dintre scările unui bloc locativ cu zece etaje. Joi, Ministerul Situațiilor de Urgență a încheiat operațiunile de salvare. De sub dărâmături au fost scoase corpurile neînsuflețite ale 39 de persoane.

Fluxul de știri
0