Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Câți ani de pușcărie riscă bărbatul din Trușeni care și-a ucis cu toporul propria mamă

CC0 / Pixabay / ROOKIE23 / Cătușe
Cătușe - Sputnik Moldova
Abonare
Oamenii legii l-au reținut pe bărbatul din comuna Trușeni care și-au ucis mama lovind-o în cap cu toporul.

CHIȘINĂU, 3 ian – Sputnik. Direcția de Poliție a municipiului Chișinău a anunțat că ofițerii de investigație ai Inspectoratului Buiucani l-au reținut pe bărbatul de 34 de ani, domiciliat în comuna Trușeni, municipiul Chișinău, care este suspectat de omorul mamei sale.

Topor - Sputnik Moldova
Societate
Și-a lovit mama cu toporul până a ucis-o – Detalii cutremurătoare

Crima a fost săvârșită în dimineața zilei de 02 ianuarie, Inspectoratul de Poliție Buiucani fiind alertat de un locuitor al comunei, care a declarat că și-a găsit vecina fără suflare în propria locuință.

Deplasându-se la fața locului, grupul operativ de poliție al sectorului Buiucani a găsit în locuință cadavrul femeii în vârstă de 70 de ani, iar în urma examinării medicul legist a constatat că decesul victimei a survenit în urma loviturilor aplicate în regiunea capului.

În urma unui șir de măsuri complexe de investigație, întreprinse de oamenii legii, făptașul a fost reținut, acesta s-a dovedit a fi fiul victimei. În cadrul audierilor, suspectul și-a recunoscut vina.

Bănuitul este reținut pentru 72 de ore în Izolatorul Direcției de Poliție a municipiului Chișinău și este cercetat penal pentru omor intenționat. El riscă închisoare până la 20 de ani sau detenție pe viață.

Fluxul de știri
0