Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Cunoscutul prezentator Nicolai Drozdov a fost spitalizat: Cum se simte acesta

© Sputnik / Алексей Филиппов / Accesați arhiva multimediaNicolai Drozdov
Nicolai Drozdov - Sputnik Moldova
Abonare
Nicolai Drozdov a fost internat într-un spital din Moscova în noaptea de 2 ianuarie. Soția acestuia a vorbit despre starea de sănătate a acestuia.

CHIȘINĂU, 3 ian – Sputnik. Cunoscutul prezentator TV rus, Nicolai Drozdov, se simte normal și ar putea fi externat vineri, a comunicat pentru RIA Novosti soția savantului, Tatiana.

„Ar putea să fie externat chiar mâine. S-a lovit puțin în timp ce făcea gimnastică. Nu există nici un pericol, se simte normal”, a spus Drozdova.

Miercuri, mediile de informare ruse au transmis că Drozdov a fost internat într-un spital din Moscova.

Potrivit presei, biologul și-a fracturat o claviculă. Acesta se afla într-o suburbie a Moscovei. Un echipaj al Ambulanță l-a transportat la una din clinicile din capitala rusă.

Nicolai Drozdov este un savant zoolog și biogeograf sovietic și rus, doctor în biologie (2000), profesor la facultatea de geografie a Universității de Stat din Moscova, un călător pasionat și prezentator al emisiunii televizate „În lumea animalelor”, începând cu anul 1977.

Fluxul de știri
0