Podcasturi
Comentariile experților, puncte de vedere în probleme de actualitate, opinii controversate – în podcasturile și emisiunile Sputnik Moldova

Exclusiv: Fostul membru al trupei AKORD a oferit un interviu după zece ani de tăcere

© Photo : Facebook / Victor RaileanVictor Railean
Victor Railean - Sputnik Moldova
Abonare
În exclusivitate pentru Radio Sputnik Moldova, fostul membru al trupei AKORD, Victor Răilean, a făcut dezvăluiri după ce timp de zece ani nu a acordat nici un interviu pentru presa din Republica Moldova.
Exclusiv: Fostul membru al trupei AKORD a oferit interviu după zece ani de tăcere

Victor Răilean a fost membru al trupei AKORD timp de doi ani. De când nu mai face parte din această echipă, Victor Răilean nu a oferit nimănui nici un interviu.

"Probabil așa a fost să fie o pauză mai îndelungată. Mi s-au solicitat mai multe interviuri, dar am refuzat discuțiile", a declarat el.

Când a fost rugat să-și amintească despre experiența pe care a trăit-o în trupa AKORD, Victor Răilean și-a amintit despre cel mai entuziasmant moment din cariera sa muzicală.

"Îmi amintesc că, în prima zi a castingului, eu am fost ultimul participant. A fost un moment plăcut când am fost anunțat că voi face parte din această formație", a mărturisit Victor Răilean.

Chiar dacă au trecut zece ani de când a părăsit această formație, Victor Răilean nu este indiferent la munca pe care o depun băieții, la realizările colectivului și piesele pe care le lansează. Cu toate acestea, el spune că formatul și piesele cântate în trei îi plăceau mai mult.

În 2018, Victor Răilean a lucrat la un proiect în domeniul energetic, iar în prezent va lansa un proiect în domeniul IT. Întrebat dacă va reveni la muzică, el a răspuns:

"Muzica oricum va rămâne mereu în sufletul meu, doar că atunci când revii, trebuie să prezinți un mesaj puternic și clar. De aceea, dacă voi reveni în muzică, ași reveni cu ceva nou".

Mai multe informații aflați din interviul audio atașat.

Autor: Cristina Baș

Fluxul de știri
0