Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Elibera permise de conducere în schimbul banilor: Iată cât cerea pentru un carnet

© Sputnik / Miroslav RotariPermis de conducere
Permis de conducere  - Sputnik Moldova
Abonare
Un individ riscă ani grei de pușcărie pentru că pretindea sume mari de bani în schimbul eliberării permiselor de conducere auto.

CHIȘINĂU, 3 ian - Sputnik. Directorul filialei Uniunii conducătorilor auto din Comrat a fost reţinut de către ofiţerii anticorupţie pentru trafic de influenţă.

Corupție - Sputnik Moldova
Societate
Zumbreanu, despre combaterea corupției în Moldova în anul 2018

Acesta este bănuit că lua 500 de euro pentru eliberarea unui permis auto. Ofiţerii CNA au făcut percheziţii în casa şi automobilul suspectului, dar şi la biroul acestuia de la Secţia de înmatriculare şi calificare a conducătorilor auto din Comrat. În urma acestora, au fost ridicaţi 500 de euro.

De asemenea, CNA urmează să verifice şi fişele de examinare ale celor care figurează în dosar şi ar fi fost ajutaţi de către bănuit.

Bărbatul a fost reţinut în izolator pentru 72 de euro.  Acum, acesta riscă o amendă de cel mult 750 de mii de lei sau până la cinci ani de puşcărie.

Fluxul de știri
0