Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Dodon, Snegur și Lucinschi, la sediul renovat al Președinției: Iată ce au discutat

© Photo : Facebook / Igor DodonIgor Dodon, Mircea Snegur și Petru Lucinschi
Igor Dodon, Mircea Snegur și Petru Lucinschi - Sputnik Moldova
Abonare
Foștii președinți ai țării au rămas impresionați de felul în care arată acum sediul renovat al Președinției.

CHIȘINĂU, 3 ian - Sputnik. Mircea Snegur, Petru Lucinschi și Igor Dodon s-au întâlnit joi la sediul renovat al Președinției. La început de an, șeful statului le-a făcut o invitație tuturor ex-președinților țării.

”Am ascultat cu interes amintirile relatate de cei doi foști președinți, legate de evenimentele istorice care au avut loc în această clădire”, a scris Dodon pe pagina sa de Facebook.

Ei au efectuat o excursie prin sălile de ședințe ale instituției prezidențiale, inclusiv, în sala unde a fost adoptată Declarația de Independență a Republicii Moldova. 

Potrivit șefului statului, invitaţii au rămas plăcut surprinși de starea actuală a sediului Președinției.

”Ne-am exprimat speranța că generațiile viitoare nu vor mai admite devastarea simbolurilor de stat”, a mai subliniat Dodon.

Totodată, Dodon, Snegur și Lucinschi au făcut un schimb de opinii cu privire la situația în politica internă și externă a țării și perspectivele de dezvoltare a Republicii Moldova, după care Dodon i-a felicitate pe cei doi foști președinți cu prilejul sărbătorilor de iarnă.

Fluxul de știri
0