Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

De Revelion, Putin a îndemnat poporul la unitate

© Sputnik / Алексей Никольский / Accesați arhiva multimediaНовогоднее обращение президента РФ В.Путина
Новогоднее обращение президента РФ В.Путина - Sputnik Moldova
Abonare
În mesajul său de Revelion, Vladimir Putin a îndemnat poporul la unitate în realizarea sarcinilor comune.

CHIȘINĂU, 1 ian – Sputnik. În mesajul său adresat națiunii la sfârșit de an, președintele Rusiei, Vladimir Putin, i-a îndemnat pe ruși la unitate și a menționat că “generozitatea este căutată și în zilele de sărbătoare și zilele de lucru”.

„Fiecare dintre noi are propriile așteptări. Însă în cea mai mare măsură ne dorim ca persoanele apropiate să fie sănătoase, ca în casele noastre să fie pace și liniște, să ne bucure copiii, viața să fie una pașnică, iar cele mai mari vise să se realizeze neapărat”, a spus Putin.

El a mai menționat că în noaptea de revelion, “așa cum făceam în copilărie, ne spunem o dorință și așteptăm să se împlinească”.

„Să se împlinească. Dar știm totuși că cele mai bune lucruri pentru noi, familie, pentru țara noastră vor putea fi obținute doar prin propriile eforturi, prin munca comună bine organizată. Urmează să realizăm mai multe sarcini importante în economie, știință și tehnologii, sănătate, educație și cultură. Cel mai important este să obținem, pas cu pas, obținerea unui trai mai bun, pentru ca toți cetățenii ai Rusiei, fiecare din noi în anul care vine să simtă schimbările spre bine”, a subliniat președintele.

Potrivit lui, toate acestea vor fi posibile doar prin unitate.

“Nu avem și nu vom avea niciun ajutor din altă parte. Iată de ce este important să fim o echipă solidă, unită și puternică. Prietenia și speranțele în bine care ne unesc acum, să ne însoțească în viitor, să ne ajute în activitatea noastră, în realizarea scopurilor noastre comune”, a declarat Putin.

Fluxul de știri
0