Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Federația Rusă și Belarus au creat un grup de lucru pentru integrarea celor două țări

© Sputnik / Sergey Guneev / Accesați arhiva multimediaDmitri Medvedev
Dmitri Medvedev - Sputnik Moldova
Abonare
Rusia și Belarus creează un grup de lucru care se va ocupa cu procesul integrării celor două state.

CHIȘINĂU, 31 dec – Sputnik. Prim-ministrul Rusiei, Dmitri Medvedev, a anunțat că a semnat o dispoziție de înființare a unui grup de lucru al Rusiei și Belarus pentru integrare, din care va face parte reprezentanții tuturor instituțiilor de stat ruse (inclusiv membrii Curții de Conturi, Consiliul Federației și Duma de Stat), în frunte cu ministrul Dezvoltării Economice, Maxim Oreșkin.

Vladimir Putin - Sputnik Moldova
Rusia
Președintele rus: Mă bucur că partidele de opoziție sunt capabile să-și atingă scopurile

"Am convenit asupra creării unui grup de lucru. Am semnat deja dispoziția respectivă. Din partea noastră acesta va fi prezidat de Oreșkin. Aici vor fi incluși reprezentanții tuturor instituțiilor de stat, nu doar cele din subordinea guvernului, dar și Duma de Stat, Consiliul Federației (doar e vorba de o integrare), Curtea de Conturi", a declarat Medvedev.

Recent, la Moscova au avut loc negocieri între președinții Rusiei și Belarus. Cei doi lideri au discutat despre prețurile la resursele energetice și despre schimbările care vor avea loc în legislația fiscală rusă.

Fluxul de știri
0