Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Încă nu ai decis unde vei petrece Revelionul: Iată ce propun restaurantele din Capitală

© Sputnik / Мирослав РотарьAnul Nou
Anul Nou  - Sputnik Moldova
Abonare
Administratorii restaurantelor din Capitală se întrec în oferte cât mai atractive pentru seara de Anul Nou.

CHIȘINĂU, 31 dec – Sputnik. Administratorii localurilor din Capitală au pregătit deja ofertele pentru petrecerea de Anul Nou.

Bucate tradiționale - Sputnik Moldova
Incredibil: Restaurant cu bucate tradiționale moldovenești, deschis în... Alaska (Foto)

Cei care vor dori să petreacă seara dintre ani într-un restaurat select trebuie să știe vor scoate din buzunar sume mari de bani. Administratorii restaurantelor promit că doar cu câteva sute de euro oamenii se vor putea relaxa, vor putea dansa având muzică live și vor putea savura din mesele pline cu bucate alese. În fiecare an administratorii localurilor din Capitală încearcă să își diversifice oferta. Să includă numere artistice deosebite, focuri de artificii sau alte lucruri care i-ar deosebi de concurenți.

Prețurile pornesc de la 50 de euro de persoană în localurile mai modeste și ajung și până la 300 de euro în restaurantele selecte.

”În acest an ne-am gândit să invităm interpreți autohtoni pentru a le cânta live invitaților. La fel, avem un meniu deosebit, bucate pe care nu prea le puteți mânca în altă parte. Succesele bucătarilor noștri sunt recunoscute și peste hotarele țării”, a declarant administratorul unui local din Capitală.

Cei care își doresc o petrecere neordinară pot opta pentru cluburi sau terase.

”Noi ne-am gândit că tinerii își doresc mai mult să se distreze. Așa că am pregătit oferte speciale pentru aceștia. Bucatele vor fi servite în stil furchet și vor putea dansa toată noaptea”, a declarat administratorul unui club din Capitală.

Cei care nu au prea mulți bani, dar nu își doresc să stea acasă pot opta pentru localurile mai modeste. Pentru a merge în astfel de restaurante trebuie să plătiți aproximativ 700 de lei de persoană. Administratorii localurilor spun că moldovenilor le place să chefuiască. Acest lucru este confirmat și de numărul mare de rezervări.

Fluxul de știri
0