Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

2019 - un an propice pentru a face copii! Ce spun astrele despre cei născuți în acest an

© Sputnik / Miroslav RotariCristina Oxentii
Cristina Oxentii - Sputnik Moldova
Urmăriți-ne pe
НовостиTelegram
Cum vor fi copiii născuți în 2019 – anul Porcului Galben de Pământ.

CHIȘINĂU, 31 dec — Sputnik, Silvia Zavadovschi. Copiii născuți în 2019 vin pe lume în Anul Porcului Galben de Pamânt, care începe pe 5 februarie 2019 și se va încheia pe 24 ianuarie 2020.

Potrivit astrologului Cristina Oxentii, caracteristicile unui copil depind de luna, data și ora la care acesta vine pe lune. Totuși, în funcție de pozițiile luate de planete, unele trăsături se pot regăsi în personalitatea celor născuți în acelați an.

Potrivit astrolocului, copiii născuți în 2019 vor fi ambițioși, organizați și ascultători. Altfel spus, vor fi niște modele demne de urmat. Și asta, datorită planetei Saturn care trece prin Capricorn, dar și a planetei Pluto care se află, la fel, în Capricorn.

„Caracteristicile unui copil depind de luna, data și ora la care s-a născut. Totuși, per general, copiii născuți în 2019 vor fi ambițioși, cu scopuri mari, deoarece îl avem pe Saturn în Capricorn. La fel, îl vom avea și pe Pluto în Capricorn, cu decizie, ambiție și putere lăuntrică nemaipomenită de a schimba lucrurile. S-ar putea ca copiii născuți în 2019 să fie carieriști, disciplinați și foarte bine organizați. Vor fi copii axați pe planul de creștere în viață, pe plan professional sau personal, deja depinde pentru fiecare în parte care direcție va fi luată”, a declarant astrologul Cristina Oxentii în studioul Radio Sputnik Moldova.

Cert este că, copiii născuți în anul Porcului Galben de Pământ vor fi mult mai liniștiți comparativ cu cei din intervalul 2010-2018.

„Copiii anului 2019 vor fi cu mai puțină doză de stres, comparativ cu cei din anii precedenți. Am observant că mulți părinți spun că copiii născuți din 2010 încoace sunt mai dinamici, mai neascultători, mai revoltatori. Acești copiii au venit pe lume pe careul Uranus cu Pluto. Această generație de copii au caracterul foarte puternic, dar în același timp sunt foarte agitați, cu un sistem nervos mai vulnerabil”, a adăugat Cristina Oxentii.  

Iar succesul acestora va fi garantat de Jupiter, care va sta în semnul său de domiciliu, Săgetător, până pe 3 decembrie 2019.

„În 2019 punem sămânța a ceea ce vom mânca în următorii 30 de ani, deoarece avem protecția lui Jupiter, care consolidează tot ce facem. Deci, avem posibilitatea să punem bazele a ceva, doar că trebuie să precizez aici că acel ceva este diferit pentru fiecare semn zodiacal, fie familie, fie copii, fie carieră”, adaugă astrologul Cristina Oxentii.

Cert este că bunul-simt, sensibilitatea, sinceritatea și simplitatea sunt caracteristicile definitorii ale nativilor născuți în anul Porcului Galben de Pământ.

Fluxul de știri
0