Podcasturi
Comentariile experților, puncte de vedere în probleme de actualitate, opinii controversate – în podcasturile și emisiunile Sputnik Moldova

Trupa Akord va susține un spectacol aniversar de excepție

© Sputnik / Miroslav RotariIgor Stribițchi și Igor Sîrbu
Igor Stribițchi și Igor Sîrbu - Sputnik Moldova
Abonare
Formația AKORD a împlinit 12 ani de carieră muzicală! Într-un An Nou, băieții planifică și un Album Nou, dar și un Spectacol Nou!
Trupa Akord va susține un spectacol aniversar de excepție

Concertul aniversar va fi organizat pe 9 februarie 2019, ora 18:00, la Palatul Național din Chișinău. Băieții din AKORD vor susține un spectacol aniversar, în cadrul căruia vor fi acompaniați de o orchestră mixtă.

Spectacolul "OPUS" va finaliza cu lansarea unui Nou Album AKORD, care va include cele mai noi creații marca AKORD, dar și unele piese care au devenit deja celebre.

"Încercăm acum să concentrăm toate forțele noastre asupra acestui eveniment pe care îl pregătim. Am așteptat mai mulți ani să lansăm acest album. Vom veni cu un alt concept, cu un alt stil", au declarat băieții trupei.

Formația susține că acesta va fi un spectacol de excepție pe care îl pregătesc cu multă atenție și pe care, cu siguranță, îl așteaptă toți admiratorii.

Mai multe detalii aflați din interviul audio realizat cu membrii formației Akord, Igor Sârbu și Igor Stribițchi.

Autor: Cristina Baș

Fluxul de știri
0