Podcasturi
Comentariile experților, puncte de vedere în probleme de actualitate, opinii controversate – în podcasturile și emisiunile Sputnik Moldova

Valentina Nejel a făcut furori pe un vas de croazieră: A fost o experiență nemaipomenită

© Sputnik / Miroslav RotariValentina Nejel
Valentina Nejel - Sputnik Moldova
Abonare
Interpreta Valentina Nejel a cântat timp de jumătate de an pe un vas de croazieră.
Valentina Nejel a făcut furori pe un vas de croazieră: A fost o experiență nemaipomenită

Atunci când i-au propus să fie vocalistă pe bordul unei nave de croazieră, interpreta nu a stat nici o clipă pe gânduri. Din pasiune pentru muzică, tânăra și-a pregătit bagajul în câteva zile și a plecat să cucerească lumea.

"La început mi-a fost greu să mă adaptez, însă peste o scurtă perioadă de timp am îndrăgit nespus de mult activitatea mea. Mi-a plăcut enorm repertoriul divers pe care l-am interpretat și încrederea pe care am căpăta-o", a relatat interpreta.

La bordul navei, Valentina Nejel a întâlnit o mulțime de oameni de diverse naționalități, precum spanioli, italieni, englezi și irlandezi, de la care a reușit să însușească câteva lecții de viață.

"Am călătorit prin multe țări, precum Spania, Portugalia, Grecia, Italia, Norvegia, Islanda, Irlanda. Am întâlnit oameni de la care am învățat că trebuie să prețuiesc fiecare clipă din viața mea. Să-i apreciez pe cei dragi și să fiu mulțumită de tot ceea ce îmi oferă destinul", a subliniat Valentina Nejel.

Mai multe detalii aflați din interviul audio atașat.

Autor: Cristina Baș

Fluxul de știri
0