Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Ambasadorul Rusiei în Moldova: Felicitare cu ocazia Anului Nou și Crăciunului

CC BY 4.0 / Официальный сайт лидера непризнанного ПМР / Чрезвычайный и Полномочный Посол Российской Федерации в Республике Молдова Олег Васнецов
Чрезвычайный и Полномочный Посол Российской Федерации в Республике Молдова Олег Васнецов - Sputnik Moldova
Abonare
Șeful misiunii diplomatice a menționat că anul care se încheie a fost unul plin de bucurii și succese și le-a dorit tuturor fericire și bunăstare.

CHIȘINĂU, 28 dec – Sputnik. Ambasadorul Federației Ruse în Moldova, Oleg Vasnețov, i-a felicitat pe conaționalii săi și pe locuitorii țării noastre cu ocazia sărbătorilor de iarnă.

”Stimați conaționali,

Dragi prieteni!

Vă aduc cele mai sincere și călduroase felicitării cu ocazia apropiatului An Nou 2019 și sărbătorii luminoase a Nașterii lui Hristos!

Anul care pleacă a fost, într-un anumit fel, remarcabil pentru fiecare dintre noi. El ne-a adus bucurii și victorii, succese și realizări. Însă el va rămâne cu siguranță în memoria noastră prin tendința generală de a merge înainte – spre o nouă dezvoltare și prosperitate. Miile de reprezentanți ai diasporei ruse și-au adus și ei contribuția la acest proces de edificare pe pământul multinațional al Moldovei, fiind un sprijin de încredere în ceea ce privește aprofundarea și extinderea relațiilor moldo-ruse.

Țările și popoarele noastre sunt unite prin legături cultural-umanitare și social-economice seculare, unitatea valorilor civilizaționale și spirituale, trecutul istoric glorios.

Datoria fiecăruia dintre noi este să păstrăm cu grijă această moștenire măreață pe care ne-au lăsat-o strămoșii. În anul care vine vom marca 75 de ani de la eliberarea Moldovei de fascism. Sunt sigur că această dată va deveni încă o verigă care ne va consolida, făcând mai durabilă atmosfera de înțelegere reciprocă între Federația Rusă și Republica Moldova, în spiritul Acordului de prietenie și colaborare.

Vă doresc, fericire, sănătate și bunăstare.

La mulți ani!”

Fluxul de știri
0