Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Liliana Prado Cazac: Cea mai mare bogăție a mea este să fiu mamă

© Sputnik / Miroslav RotariLiliana Cazac Prado
Liliana Cazac Prado - Sputnik Moldova
Abonare
Pe lângă faptul că este o interpretă desăvârșită, Liliana Prado Cazac are și o familie deosebită, în care dăinuie dragostea și armonia. Artista și soțul ei, Olivier, cresc împreună patru copii: trei băieți și o fată. Cum îi reușește să combine atât de bine viața profesională și cea personală?
Liliana Prado Cazac: Cea mai mare bogăție a mea este să fiu mamă

În cadrul emisiunii "Sputnik Matinal", Liliana Prado Cazac a mărturisit că datorită valorilor care sunt împărtășite în familia sa a reușit să stabilească un echilibru între viața personală și profesională.

"Întotdeauna pentru mine pe primul plan a fost familia și după aceea a urmat creația. M-am dedicat foarte mult copiilor, dar nu regret nici o clipă pe care le-am dăruit-o, pentru că acum a venit momentul să strâng roadele și sunt sigură că vor fi roade bune", a relatat ea.

Iar acum, în pragul sărbătorilor de iarnă, familia Lilianei Prado Cazac este în forfota pregătirilor. Bradul a fost împodobit de întreaga familie, iar mezina Olivia i-a scris deja scrisoare lui Moș Crăciun.

"Olivia este singura dintre copii care crede în Moș Crăciun, ceilalți au înțeles care e treaba cu moșul. Cel mai mult contează să fie sănătoși cu toții și să ne bucure cu rezultate bune", a spus interpreta.

Unde au ales să-și petreacă vacanța de iarnă aflați din interviul audio atașat.

Autor: Cristina Baș

Fluxul de știri
0