Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Igor Dodon: Oamenii care au suferit în urma incendiului de la Poșta Veche vor primi ajutor

Abonare
Flăcările au distrus o parte din acoperișul unei case cu un nivel de pe strada Ceucari, unii locatari fiind nevoiți să se adăpostească pe la vecini.

CHIȘINĂU, 26 dec – Sputnik. Incendiul de noaptea trecută din Chișinău a lăsat 10 persoane fără adăpost.

”Nu putem rămâne indiferenți față de necazul acestor familii, care s-au pomenit fără adăpost în preajma sărbătorilor de iarnă. Împreună cu Fundația Primei Doamne ”Din Suflet”, vom acorda sprijinul necesar în vederea asigurării acestora cu spațiu locativ temporar, precum și vom identifica surse pentru efectuarea lucrărilor de reparație a casei”, a scris Igor Dodon pe pagina sa oficială de Facebook.

Incendiu în satul Nihoreni, raionul Râșcani - Sputnik Moldova
Societate
Incendiu în Capitală: 10 persoane, rămase fără acopperiș de-asupra capului

Amintim că, zece persoane au rămas fără acoperiș în urma incendiului care s-a produs noaptea trecută în sectorul Poșta Veche din Capitală.

Liliana Pușcașu, ofițer de presă al Inspectoratului General pentru Situații de Urgență, a precizat că s-a aprins acoperișul casei Nr. 36 de pe strada Ceucari. Nimeni nu a avut de suferit. Au ars circa 30 la sută din acoperișul clădirii. Incendiul a fost stins de două autospeciale ale serviciului de pompieri, iar cauzele izbucnirii focului vor fi stabilite de specialiști.

Fluxul de știri
0