Podcasturi
Comentariile experților, puncte de vedere în probleme de actualitate, opinii controversate – în podcasturile și emisiunile Sputnik Moldova

Cum a fost anul sportiv 2018 în viziunea presei sportive?

© Sputnik / OsmatescoEduard Ciobanu
Eduard Ciobanu - Sputnik Moldova
Abonare
Președintele Asociației Presei Sportive din Republica Moldova (APSM), Eduard Ciobanu, consideră că anul 2018 a fost unul cu multe rezultate extraordinare, în special, pentru luptătorii în stil liber și greco-roman. Jurnalistul susține că desemnarea de APSM a lui Victor Cebanu ca fiind cel mai bun sportiv al anului este o decizie logică și meritată pentru sportiv.
Cum a fost anul sportiv 2018 în viziunea presei sportive ?

Invitatul emisiunii Sport la Radio Sputnik, Eduard Ciobanu, susține că anul 2019 este unul foarte important pentru sportul moldovenesc. Majoritatea performerilor vor lupta pentru o cotă de calificare la Jocurile Olimpice de vară de la Tokyo. 

"Sportul este slab susținut de către instituțiile responsabile, iar ceea ce reușesc sportivii este o adevărată minune", a declarat jurnalistul.

În plus, președintele APSM consideră că statul ar trebui să încurajeze pe diferite căi presa sportivă. Dar, în același timp, și jurnaliștii ar trebui să ofere atenție mai mare sportului autohton, decât cel extern. 

Cine au devenit laureații anului 2018 în viziunea jurnaliștilor sportivi și care sunt proiectele APSM pentru următorul an, aflați în materialul audio.

Fluxul de știri
0