Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Prin ce se caracterizează anul 2019, dar și cum va fi acest an pentru fiecare zodie

© Sputnik / Miroslav RotariCristina Oxentii
Cristina Oxentii - Sputnik Moldova
Abonare
Află din prima sursă! Astrologul Cristina Oxentii spune cum va fi anul 2019 - anul Porcului Galben de Pământ. Vezi ce-ți aduce acest an, ce trebuie să faci pentru a profita la maxim de beneficiile acestui an, dar și de ce să te ferești.

Chișinău, 25 dec - Sputnik, Silvia Zavadovschi. Optimism, schimbare, adaptare și progres – sunt cuvintele cheie ale anului 2019 - Anul Mistrețului sau a Porcului Galben de Pământ, cum i se spune în Zodiacul Chinezesc. Potrivit astrologului Cristina Oxentii, în 2019, cei care au fost sârguincioși în ultimii ani, vor începe a strânge roadele. Mai exact, munca acestora va fi materializată. 

Cert este că, pentru a profita la maxim de beneficiile acestui an, tot ce trebuie să facem, este să fim deschiși la schimbări, spune astrologul Cristina Oxentii.

”2019 vine cu o notă optimistă, datorită faptului că Jupiter se mută cu semnul său în domiciliu, Săgetător. Această mișcare va aduce mai multă liniște, bunăstare, avânt, dorință imensă de a face lucruri noi și  frumoase”, spune astrologul Cristina Oxentii.

Cert este că Jupiter s-a mutat în semnul său de domiciliu, Săgetător, încă de pe 8 noiembrie 2018 și va sta acolo până pe 3 decembrie 2019. Astfel, în această perioadă, tot ce vom gândi, vom fi sau vom face, va avea protecția celei mai mari planete a sistemului solar.

„În 2019 punem sămânța a ceea ce vom mânca în următorii 30 de ani, deoarece avem protecția lui Jupiter, care consolidează tot ce facem. Deci, avem posibilitatea să punem bazele a ceva, doar că trebuie să precizez aici că pentru fiecare semn zodiacal este diferit acel ceva, fie familie, fie copii, fie carieră”, adaugă astrologul Cristina Oxentii.

Respectiv, așa cum la nivel cosmic, Jupiter joacă rolul de scut pentru pentru planeta noastră, protejând-o de meteoriți și obiecte ce pot provoca un impact devastator, la nivel personal, până pe 3 decembrie 2019, cea mai mare planetă a sistemului solar ne va proteja toate acțiunile.

„Recomandarea mea este să fim deschiși pentru schimbări, să fim deschiși noului. Să nu refuzăm, fiindcă destinul nu poate să vorbească în cuvinte. Optimismul și schimbarea vor domina acest an. Așa că trebuie să fim flexibili și să ne adaptăm noului, fiindcă nu avem încotro”, recomandă astrologul Cristina Oxenții.

Cert este că în 2019 vom simți si efectele planetei Saturn, care trece prin Capricorn.

”Saturn în Capricorn va fi mai sigur și mai încrezut în 2019. Datorită lui Saturn în Capricorn, în 2019 avem posibilitatea să ne ridicăm în scară ierarhică. Acest Saturn va încerca în 2019 să ne organizeze, să ne disciplineze pe fiecare zodie în parte, pe diferite sectoare ale vieții. Acest Saturn ne mobilizează, ne motivează, dă mai multă stabilitate, deoarece îi pune pe toți pe treabă”, adaugă astrologul Cristina Oxentii.

Alte caracteristici generale ale anului 2019, dar și ce aduce anul Porcului Galben de Pământ pentru fiecare zodie în parte, aflați în emisiunea integrală „La Ordinea Zilei”, atașată mai jos.  

 

Fluxul de știri
0