Podcasturi
Comentariile experților, puncte de vedere în probleme de actualitate, opinii controversate – în podcasturile și emisiunile Sputnik Moldova

Adriana Ochișanu, despre amintirile din Crăciunul copilăriei sale

© Sputnik / Rodion ProcaAdriana Ochișanu
Adriana Ochișanu - Sputnik Moldova
Abonare
Crăciunul este timpul cel mai potrivit pentru depănarea amintirilor, pentru introspecția și evocarea copilăriei cu momentele ei de o dulceață inepuizabilă. Fiecare dintre noi tânjește după Crăciunul copilăriei, iar acum, la maturitate, în ajunul Sărbătorilor, depănăm cu nostalgie amintirile.
Adriana Ochișanu, despre amintirile din Crăciunul copilăriei sale

Interpreta Adriana Ochișanu spune că de sărbătorile de iarnă sunt legate atâtea bucurii și speranțe, încât inevitabil când se apropie iarna, să nu o copleșească amintirile. An de an, de Crăciun, simte aceleași frânturi din copilărie, aceleași amintiri care o îndrumă spre casă și o împing cu dor în brațele părinților și ale bunicilor.

"Cele mai frumoase sărbători din copilăria mea le-am petrecut la buneii mei. Ne adunam de Crăciun la masă de sărbătoare alături de frați, părinți și rude. Bunelul mă îndemna mereu să cânt o piesă, iar în loc de bomboane îmi dădea ruble ", a povestit cu o doză de melancolie interpreta.

De mic copil Adrianei Ochișanu îi plăcea să cânte de sărbători în cercul familiei, iar astăzi artista a ajuns să fie îndrăgită de toată țara.

"Sunt un om cu picioarele pe pământ. Când din plăcere, pentru că dacă nu ași fi făcut-o lumea nu m-ar îndrăgi", a punctat interpreta.

Autor: Cristina Baș

Fluxul de știri
0