Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Anunț important făcut de Igor Dodon în UAT Găgăuzia - detalii

© Sputnik / Miroslav RotariПрезидент Игорь Додон
Президент Игорь Додон  - Sputnik Moldova
Abonare
Președintele Igor Dodon a anunțat decizia pe care au luat-o împreună cu colegii de partid, privind componența listei de candidați care vor participa la alegeri.

CHIȘINĂU, 24 dec - Sputnik. Partidului Socialiștilor a decis ca o treime din numărul celor care vor candida în alegeri să fie reprezentanți ai altor etnii. Anunțul a fost făcut de președintele Igod Dodon după discuția pe care a avut-o cu Consiliul Bătrînilor din Găgăuzia.

”Împreună cu colegii din partid, am convenit ca 1/3 din listele partidului proprezidențial PSRM să fie reprezentanți ai altor etnii, decât moldoveni”, a scris Dodon pe pagina sa de Facebook.

Șeful statului a menționat că, pentru primii zece candidați din lista PSRM, a fost propusă doamna Checsal Ivanna, actual deputat în Adunarea Populară a Găgăuziei.

Totodată, președintele a ținut să precizeze că în cadrul întrunirii au fost abordate mai multe subiecte privind situația actuală din UTA Găgăuzia și din țară.

Fluxul de știri
0