Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Dulciuri recomandate în dieta de slăbit

CC0 / Pixabay / congerdesign / Шоколадные конфеты
Шоколадные конфеты - Sputnik Moldova
Abonare
Recomandările antrenorului Roman Bilețchi pentru persoanele care urmează un regim alimentar.

CHIȘINĂU, 24 dec – Sputnik. Probabil că fiecare dintre cei care măcar o singură dată a urmat un regim alimentar a visat la dulciuri. Din cauza restricțiilor și a renunțării la produsele preferate, multe persoane cedează chiar din prima săptămână.

Vin - Sputnik Moldova
Combinaţia dintre vinul roşu şi ciocolată - efecte neașteptate asupra sănătății

Pentru ca să nu se întâmple acest lucru, trebuie de consumat dulciuri „folositoare”. Instructorul de fitness Roman Bilețchi a dezvăluit pentru cititorii Sputnik ce anume este permis să mănânci în timpul regimului alimentar de slăbit.

„Dulciurile și pierderea în greutate sunt două lucruri foarte diferite, de aceea, desigur, trebuie de consumat mai puține dulciuri. Excepție poate face ciocolata neagră care conține 70–80% cacao. Însă fără a înghiți tot batonul odată. De asemenea se admite consumul de fructe proaspete sau uscate, dar în cantități foarte reduse”, a menționat antrenorul.

Potrivit acestuia, dulciurile trebuie să reprezinte un fel de recompensă, de aceea nu se cuvine să ți le permiți ori de câte ori ai poftă.

„Cacao taie foarte bine pofta de dulce. Opăriți praf de cacao care are o concentrație mare de grăsimi. Acest deliciu înlocuiește de minune orice produs de cofetărie”, a spus Bilețchi.

Fluxul de știri
0